Onsdag venter svær opgave i Ikast

Ligakvinderne møder ubesejrede Ikast Håndbold for anden gang i denne sæson.

Alt skal gå op i en højere enhed, hvis vores ligakvinder skal fravriste favoritterne fra Ikast point, når de to hold løber på banen i det midtjyske onsdag kl. 18.30.

Sæsonpremieren, der netop bød på en 1/8-finale i Santander Cup mod Ikast, viste at vi kommer op imod et fysisk overlegent hold med store profiler.

I den første kamp må man sige, at vi særligt i starten af kampen havde det svært mod det fysisk stærke Ikast-forsvar. Så der venter os en stor opgave onsdag, konstarerer cheftræner Jeppe Vestergaard nøgternt.

Oven i en fysisk stærk defensiv kan man så lægge en kontramaskine med Ingvild Bakkerud i front, som skal stoppes, hvis ikke kampmønsteret fra pokalkampen skal gentages.

Ingen kamp er som bekendt afgjort før dommernes sidste fløjt, og Aarhus Håndbold-truppen ruller mod vest med en god uges træningspas i benene, hvor der netop er arbejdet med de elementer, som Ikast leverede bedst på i det første opgør.

Der er ingen tvivl om, at vi er overmatchet fysisk, og det bliver derfor en must win battle at komme bedst muligt ud af duellerne, og kan vi ikke klare det en mod en, må vi forsøge at dække op, så vi hele tiden står i overtal. Derfor bliver det også afgørende, at vores midterforsvar kan stå imod og få lavet nogle spilstop siger Jeppe Vestergaard.

I den anden ende af banen bliver det ikke mindst evnen til at skyde hul på den svenske stjernekeeper, Filippa Idéhn, som kan blive afgørende

– Og så bliver det vigtigt, at vores fløje kan hjælpe os med at bredde spillet ud offensivt, siger han.

Kampen spilles kl. 18.30 i IBF Arena

Vær først til at få nyheder om Aarhus Håndbold

Sign up til vores nyhedsbrev.

Vi vil gerne sende dig netop dét, du brænder for. Set et eller flere kryds nedenfor.
Hovedpartnere