Aarhus Håndbold Talent

De bedste U19-piger og -drenge fra de aarhusianske håndboldklubber får på Aarhus Håndbold Talent tilbud om at træde ind i et nyorganiseret og elitært træningsmiljø.

Arbejdet foregår i et tæt samarbejde mellem klubberne, Aarhus Håndbold og Aarhus Håndbold Akademi.

Aarhus Håndbold Talent er et tilbud til op mod 28-32 spillere på både pige- og drengeholdene. På pigesiden er det Ole Jensen, der er cheftræner og drengene har Martin Hjortshøj som cheftræner. Dermed kan Aarhus Håndbold Talent mønstre to talenttrænere fra den øverste hylde. Begge grupper spiller i henholdsvis U19-ligaen og U19 1. division.

Tæt samarbejde med moderklubberne

Samarbejdet med klubberne foregår via styregrupper med klubrepræsentanter, der er med til at sikre at forbindelsen til moderklubberne ikke halter. I sidste ende er målet, at så mange unge håndboldspillere som muligt fortsætter deres håndboldkarriere – også selv om det kun er få, der (i første omgang) rykker ind på byens elitehold.

Styregrupperne er også med til at sikre, at de spillere, som ikke kvalificerer sig eller ønsker at spille på Aarhus Håndbold Talentholdene, får gode tilbud i de lokale miljøer. Ofte sker det efter en dialog mellem klubberne, som derved kan tilpasse og samarbejde omkring  tilbudene lokalt.

Aarhus Håndbolds arbejde for ungdomshåndbolden er støttet af Aarhus Håndbold Fonden

Salling Fondene har med en donation på 5 mio. kr. ydet et betydeligt bidrag til Aarhus Håndbold Fonden.

Herudover donerer private, virksomheder og andre fonde også større og mindre beløb til fondens arbejde.

Aldrig alene

Altid Aarhus

Vær først til at få nyheder om Aarhus Håndbold

Sign up til vores nyhedsbrev.