Grøn Bazar – vi gør det igen

Fra 19. august og frem til 13. september kan alle, der ønsker det, give deres brugte træningstrøjer, shorts, sko, benskinner eller lignende videre ved lokale idrætsforeninger.

Det gives efterfølgende gratis videre ved afviklingen af Grøn Bazar søndag den 29. september i Viby Hallen kl. 14.00-17.00, så nye kan få glæde af det.

Tanken er at give klimaet en hjælpende hånd, ligesom det ikke skal være udgiften til udstyr og tøj, der skal afholde børn og unge fra at dyrke sport.

– Grøn Bazar er genbrug, når det er bedst, og jeg er glad for, at man i år gentager succesen. Der er ingen grund til, at godt sportstøj- eller udstyr smides ud, hvis andre kan få glæde af det. Det ligger mit hjerte nær, at vi hjælper særligt de familier, hvor økonomien kan være en barriere for at blive aktiv i foreningslivet, siger rådmand for Kultur og Borgerservice, Rabih Azad-Ahmad.

Bag Grøn Bazar står et samarbejde mellem Jyske Bank, Aarhus Håndbold Fonden og Aarhus Kommunes Kultur og Borgerservice.

Fonden for Aarhus Støtter Håndbolden (i daglig tale Aarhus Håndbold Fonden) er stiftet for at skabe de bedste betingelser for udvikling af aarhusiansk håndbold.

– Grøn Bazar er et godt eksempel på, hvordan Aarhus Håndbold Fonden er med til at forene kræfterne i de frivillige foreninger, kommunen og virksomheder – som her Jyske Bank – og skabe en meningsfyldt aktivitet til gavn for alle aarhusianere. Nu gælder det om at få samlet en masse brugt tøj, og så glæder vi os til at dele det ud igen den 29. september, så endnu flere aarhusianske børn kan blive aktive ude i håndboldboldhallerne, siger Peter Bredsdorff-Larsen fra fondens bestyrelse.

– Grøn Bazar er et godt eksempel på, hvordan Aarhus Håndbold Fonden er med til at forene kræfterne i de frivillige foreninger, kommunen og virksomheder – som her Jyske Bank – og skabe en meningsfyldt aktivitet til gavn for alle aarhusianere.

Da Grøn Bazar sidste år blev afviklet for første gang i Aarhus, var det en bragende succes. Der blev indsamlet omkring 600kg tøj, som fandt nyt liv. De frivillige tilstedeværende kunne allerede efter halvanden time melde, at alt det indsamlede tøj var revet væk.

I år håber man at indsamle endnu mere tøj og udstyr.

I Jyske Bank Aarhus glæder vi os utroligt meget til Grøn Bazar 2024. Vores Grøn Bazar 2023 overgik alle tænkelige forventninger, det blev en værdifuld og livsbekræftende dag. Selvom vi havde indsamlet store mængder tøj, var behovet for brugt sportstøj endnu større, så der var nogle der gik forgæves. I år forventer vi at stå endnu stærkere på banen – målet er at få Grøn Bazar ud til så mange borgere i Aarhus som overhovedet muligt” Ulla Vestergaard Madsen, Markedsdirektør i Jyske Bank

Det indsamlede tøj- og udstyr klargøres og sorteres, hvorefter det gives videre til glæde for andre. Alle er velkommen i Viby Hallen 29. september. Der vil blive sendt direkte invitationer ud til dem, der modtager kommunens fritidspas og aktivitetspas.

I Jyske Bank Aarhus glæder vi os utroligt meget til Grøn Bazar 2024. Vores Grøn Bazar 2023 overgik alle tænkelige forventninger… …I år forventer vi at stå endnu stærkere på banen – målet er at få Grøn Bazar ud til så mange borgere i Aarhus som overhovedet muligt.

Grøn Bazar er genbrug, når det er bedst. Vi sorterer og genanvender det indsamlede tøj, som får nye ejere. Der er nemlig ingen grund til, at godt sportstøj skal havne i skraldespanden, når du kan glæde andre og samtidig hjælpe klimaet.

Vær først til at få nyheder om Aarhus Håndbold

Sign up til vores nyhedsbrev.

Vi vil gerne sende dig netop dét, du brænder for. Set et eller flere kryds nedenfor.
Hovedpartnere