Ligapremiere og lokalbrag lørdag!

Endelig. Fristes vi til at sige. Nu går sæsonen for alvor i gang, og det bliver med et brag af et lokalopgør mod Skanderborg Håndbold. Tilført det krydderi, at vores cheftræner Jeppe Vestergaard samt en god håndfuld spillere har en fortid i Skanderborg.

Med pokalkampen mod Ikast Håndbold in mente krydser vi fingre for, at det gamle ordsprog om den dårlige generalprøve holder stik.

– Det er vigtigt, at vi hele tiden flytter os, og det kræver, vi træner godt. Det er det store tema for os lige nu. Derudover skal vi begynde at finde lidt stabilitet. Vi spiller momentvist rigtig fint mod Ikast, men andre gange ligner vi et U13 hold, der har problemer med at kaste og gribe, siger Jeppe Vestergaard.

Skanderborg kommer med stor power og har leveret utrolig flot i opstarten.

Hans karakteristik af udeholdet lyder:

– Skanderborg kommer med stor power og har leveret utrolig flot i opstarten. Holdet er igen båret af rigtig mange af deres spillere fra SHEA, hvor særligt Clara Bang på højre back bliver en stor udfordring, vi skal forsøge at få stoppet. Derudover har de fået Suna Hansen ind, som uden tvivl bliver en forstærkning samt to stærke fløje i Astrid Lynnerup og Anne-Sofie Filtenborg.

– Det bliver afgørende at vi får stoppet deres duelspillere defensivt, her skal vi virkelig være dygtige til at få lavet spilstop og placere os, så vi hele tiden kan hjælpe hinanden og give gode opbakninger. Derudover skal vi igen have gang i vores kontrafase. Det er altafgørende for os, siger han.

Jeppe Vestergaards peger på et par af nøglespillerne, der kan være med til at sikre en sejr:

– Vores tre stærke stregspillere får en hård dag i midterforsvaret, og det bliver meget afgørende, at de får løst det på et højt niveau. Derudover er jeg sikker på, at en spiller som Anna Wierzba vil passe rigtig godt mod det Skanderborg forsvar, vi skal møde.

Vi er desværre stadig uden en række spillere, der sidder ude:

  • Emma Mogensen, der i juli der blev mor
  • Mathilde Orkild og Anne Berggren, der begge er ude med korsbåndsskaber
  • Sophia Snogdal, som også er i gang med et genoptræningsforløb med knæet.

 

Du kan møde alle – hvis du dukker op i Djurslands Bank Arena, lørdag kl. 14.00

Vær først til at få nyheder om Aarhus Håndbold

Sign up til vores nyhedsbrev.

Vi vil gerne sende dig netop dét, du brænder for. Set et eller flere kryds nedenfor.
Hovedpartnere