Vibyhallen lægger gulv til næste hjemmekamp

Søndag den 29. september skal vores 1. div. herrer forsøge at hente yderligere to point, når HC Odense kommer på besøg i Vibyhallen.

Det er to hold med stor selvtillid, der løber på banen søndag kl. 17.00. HC Odense slog Team Sydhavsøerne med 10 mål i weekenden, og vores egne drenge tog en 8måls sejr med hjem fra FIF.

Efter 20 minutters spil i Frederiksberghallen var der nu ikke meget, der tydede på, at vi skulle høste en storsejr. På det det tidspunkt, var FIF foran 9-4.

Herfra løfter holdet sig over hele linjen med godt forsvarspil, gode redninger og effektiv udnyttelse af både omstillinger og stationært angrebsspil. De næste 20 minutter vinder vi 14-3 og er efter 5min af anden halvleg foran 18-12, fortæller Mads Hjortshøj

Mads Hjortshøj fremhæver blandt andet, hvordan Simon Sejr efter en svær start får spillet sig op og står en virkelig flot kamp i målet med mange sikre redninger på gode situationer, men også store redninger på frie chancer,

Hele truppen er meldt klar til søndagens kamp, og Mads Hjortshøj kigger også her mod målet, når han skal pege på nøglerne til sejr:

Det bliver afgørende for os, at vi får lavet en god kampstrategi for vores angrebsspil. Vores kontrafase bliver ligeledes afgørende, så vi ikke skal kæmpe med deres dygtige forsvar, hver gang vi skal skabe en chance, siger Mads Hjortshøj.

Det er svært at fremhæve enkelte spillere, men som altid er det vigtigt, at en af vores to målvogtere står en god kamp, så Simon og Rasmus skal gerne levere en god præstation. HC Odense er altid et svært hold at forberede sig imod. De har en stor værktøjskasse i både angreb og forsvar, så vi skal forberede os på både 7 mod 6 angrebsspil og 5:1 forsvarsspil, siger han.

Med Odense kommer blandt andet sidste sæsons topscorer i 1. division – Jacob Lyck – en spiller der på dagen kan være utrolig svær at styre.

– Vi vil rigtig gerne skabe en kamp med fart, så vores kollektive forsvarsspil sammen med vores hurtige omstillinger bliver vigtigt for os. Derudover så skal vi være omstillingsparate og koncentrerede, når og hvis HC Odense pludselig skifter forsvar eller går i 7 mod 6, siger Mads Hjortshøj.